social-media-png
Title Image

ECHIPA BEYOND
LIMITS

Avem cea mai buna echipa! Singurii instructori acreditati de bungee workout din Romania.
Becka – instructor BW & owner of Beyond Limits

Rebeca Elisei

Pasiunea pentru nou si inedit este ceea ce a indemnat-o pe Rebeca Elisei sau Becka, dupa cum multi ii spun, sa aduca in Romania cel mai inovator tip de antrenament. Greutatile intampinate nu au facut-o sa cedeze, astfel incat in ianuarie 2019, a reusit sa deschida primul studio de bungee workout din Romania, cu licenta din Thailanda (unde a fost inventat) si instructori acreditati in urma unui training de 100h sustinut in primul studio de bungee workout din lume, in Bangkok. Astfel din decembrie 2017, a devenit unul dintre cei trei antrenori acreditati de Bungee Workout din Romania.
Rebeca a terminat Academia de Studii Economice din Bucuresti, facultatea de management, insa intotdeauna i-a placut mai mult zona creativa: muzica, dansul, arta si sportul. Prin Beyond Limits a reusit sa le aduca impreuna si sa isi implineasca visul, oferind romanilor oportunitatea de a incerca ceva inedit, distractiv si foarte eficient.

Lixa – instructor BW

Florin Lixandru

Florin Lixandru, sau Lixa cum ii zic prietenii, este o persoana care tot timpul a fost indragostita de sport si miscare. A facut prima data cunostinta cu dansul in anul 2010 si a fost dragoste la prima vedere. A inceput cu streetdance, a imbratisat cultura hip hop si in continuare incearca sa isi dezvolte abilitatile, capacitatile si cunostintele in acest domeniu.
Absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, a inceput sa predea clase de aerobic si personal trainer din 2011, iar de atunci si-a dezvoltat si imbogatit cunostiintele predand clase multiple si diverse, atat copiilor cat si adultilor, precum: pilates, aerobic, fitball, streetdance, salsa, bachata,etc.
Din decembrie 2017, este unul dintre cei trei antrenori acreditati de Bungee Workout din Romania.

DeDe – instructor BW

Andreea Mihaesi

Dupa toate experientele artistice acumulate prin munca, sacrificii, pasiune si devotament, in prezent cu o experienta de peste 13 ani ca dansator profesionist, Andreea Mihaesi sau DeDe, dupa cum multi o stiu, este un spirit liber care combina creativitatea cu latura urbana si cu cea contemporana, devenind astfel un artist complex, versatil.
DeDe, pasionata si de pedagogie, a inceput activitatea ca instructor de aproximativ 10 ani; a pus in scena spectacole tematice, a coregrafiat pentru artisti si pentru trupe de dans, asumandu-si meritul a zeci de premii pe podium la categoriile de solo, duo, trio, formatii.
Din decembrie 2017, este unul dintre cei trei antrenori acreditati de Bungee Workout din Romania.

Anca – instructor YogaFit

Anca Munteanu

Am pasit intr-un studio de yoga acum 6 ani. Atunci locuiam in UK si lucram ca si
insotitoare de zbor.Cautam un loc in care sa ma relaxez, sa imi pun ordine in ganduri dar si sa ma ajute cu durerile de spate cauzete de multele ore de zbor.
Yoga a devenit imediat mai mult decat o modalitate de a combate stresul, schimbarile de fus oras si de a ma ajuta cu durerile de spate. A devenit un stil de viata si profitam de orice destinatie pentru a descoperi studiouri de yoga din diverse colturi ale lumii.
Dupa multe ore in care mi-am ghidat colegii de munca pe parcursul practici si am observat progresul si rezultatele minunate pe care le au m-am hotarat sa urmez 200 YTT Green Yoga International.
Am avut ocazia sa intalnsc instructori pasionati de yoga si cu multa experienta in domeniu precum Kino MacGregorsi Josh Kramer care m-au ajutat sa descopar diferite tipuri de yoga si tehnici de predare.
Motivatia mea consta în a face oamenii sa se simta echilibrati psihic si fizic cand parasesc clasele mele.

Mariana – instructor Dans Contemporan

Mariana Gavriciuc

Numele meu este Mariana Gavriciuc, sunt coregraf și interpret și mi-am adunat experiență din proiecte personale independente, cât și în teatrele din țară. Eu imi găsesc inspirația în naturalețe și realism. Sunt interesată de energia primară, care te face să te miști, și de emoția brută, care este generată odată cu ea, de forma lor în corpul de zi cu zi și de posibilitățile transformării acestora în dans. Sunt curioasă vis-a-vis de abstractizare gestului și de un corp sincer, care își găsește puterea în recunoașterea vulnerabilității proprii. Cred in dansul ca metodă de curățare și eliberarea emoțională, mecanism de autocunoaștere și forma de educație.

Bogdan – instructor Pilates

Bogdan Ungureanu

Ma numesc Bogdan Ungureanu, sunt economist de profesie, actualmente student in anul I la Universitatea Ecologica Bucuresti - programul de studii Kinetoterapie si Motricitate Speciala, corporatist dedicat intre orele 8:30-17:00.Dupa program, in weekend sau in vacanta sunt pasionat de motociclism, kitesurfing, bucatarie mediteraneana si asiatica, vinuri romanesti si subiecte abstracte.Am simtit minunea Pilates-ului de fiecare data cand problemele fizice nu ma lasau sa ma bucur de acitivitatile mele preferate, fiind singura forma de activitate fizica si metoda de terapie care ma echilibreaza.Treptat a devenit un mod de viata, acum face parte din mine si in viitor ma vad facand parte din marea familie Pilates.Am absolvit cursul intensiv de Pilates in cadrul scolii internationale BASI PILATES(Body Arts and Science Internațional) in 2019, urmand sa ma licentiez anul acesta.
Va invit la clasele mele de Pilates, live din ziua de dumininca de la ora 19:00-20:00 si joi in spatiul online, pe platforma Zoom, de la aceeasi ora!