social-media-png
Title Image

DESPRE BUNGEE

FUN WORKOUT QUALITY – SAFETY

Our philosophy / brand promise

Get to know us

Beyond Limits Bungee Studio este primul studio de bungee dance fitness din Romania.
Bungee workout-ul a aparut prima data in Bangkok, Thailanda in anul 2016 si a atras rapid fani din toata lumea.
Pana in prezent au fost deschise 35 de studio-uri, raspandite in toata lumea, sub brandul international Stories To Tales Theatre – Bungee Workout.

Antrenamentul Bungee este o forma uimitoare de arta aeriana ce imbina dansul cu fitness-ul si care iti va oferi ocazia de a te opune gravitatiei si de a experimenta imponderabilitatea.
Participanti vor manipula tensiunea oferita de corzile bungee impotriva podelei pentru a crea miscari frumoase, plutitoare si uimitoare in aer.
Suspendat de corzile de bungee, atasate de ham, poti explora manevre tridimensionale care antreneaza pe deplin fiecare muschi din corp.
Fie ca iti regasesti echilibrul la fiecare alergare inainte si inapoi, fie ca te arunci cu capul inainte spre podea, sau ca sari in aer precum Superman ori ca ramai suspendat cativa centimetrii deasupra podelei.
Poti explora piruetele de balet si sarituri de dans pe care pana acum le-ai considerat imposibile.

La clasele de bungee iti vei construi rezistenta , vei deveni mai flexibil, iti vei tonifia si sculpta tot corpul, iti vei lucra muschii abdominali la cote maxime, in special cei transversali, care sunt neglijati in majoritatea antrenamentelor, iti vei imbunatatii sistemul cardiovascular si vei arde multe, multe calorii.
Totul in timp ce zbori si te distrezi.
Muzica, zambete, sfidarea gravitatii, coregrafie si bineinteles transpiratie.
Totul ca sa descoperi si sa creezi o libertate de miscare care se extinde dincolo de bungee in viata ta.

Antrenamentul este atat de intens incat poti arde pana la 1000 de calorii intr-o singura sedinta, in functie de efortul depus.
Cu toate acestea este un antrenament cu impact redus si este recomandat persoanelor care cauta miscari de dans, HIIT, cardio, stretching si tonifiere musculara, toate intr-o singura sesiune.

Pentru cei care iubesc o provocare si isi doresc sa-si antreneze toate grupele musculare Bungee workout este un antrenament complet, cu o intensitate ridicata pe parcursul caruia te simti bine si te distrezi.

Alatura-te si incearca aceasta modalitate inovatoare de a ajunge pe deplin in forma, lucrand intre sol si tavan, jucandu-te cu gravitatia.
Inspira o noua forma de libertate!
Vino sa zbori alaturi de noi!