social-media-png
Title Image

SummerBody

CHALLENGE

SUMMER - BODY - PROGRAM - 2nd EDITION

1 - 30 SEPTEMBRIE

Mai mult decat o provocare...

Summer Body Challenge este mai mult decat o provocare de 30 de zile. Reprezinta un program tridimensional care iti va schimba nu doar felul in care arati si alegerile alimentare, ci si perceptia pe care o ai asupra acestui proces. Drumul spre o viata sanatoasa si armonioasa este un proces care necesita determinare si suport. De accea pe parcursul acestei provocari vom ataca pe trei planuri, prin activitate fizica, alimentatie sanatoasa, precum si pe plan psihologic. Te vom tine motivat/a zi de zi si vom personaliza acest program pentru fiecare in parte.

O abordare noua, completa si complexa prin care ne dorim sa revolutionam ideea de “challenge” si sa iti oferim imboldul si suportul necesar obtinerii rezultatelor dorite.

Programul “Summer body” cu o durata de 4 saptamanii va include:

3 Sedinte Saptamanale de Bungee Workout

Sustinute de instructorii nostri Lixa, Rebeca sau Dede, adaptate acestui program. Clasele au o durata de 60 de minute (5-10 min warm up, 40-50 min bungee, 5-10 min cool down).

Bungee workout-ul este unul dintre cele mai eficiente antrenamente sportive deoarece pe parcusul unei sedinte se pot arde intre 500-1200 kcal, iti lucreaza toti muschii si accelereaza metabolismul pentru urmatoarele 24h. In plus, este distractiv, plin de adrenalina, potrivit si pentru incepatori si chiar pentru persoanele cu sensibilitate la coloana ori genunchi.

Clasa de bungee este formata din maxim 9 persoane. Insa, ne vom adapta programul cursurilor astfel incat toate persoanele inscrise sa poata beneficia de cele 3 sedinte saptamanale.

1 Sedinta Saptamanala de Body, Mind & Soul

Acest curs va fii unul de relaxare, stretching si meditatie, pe parcursul caruia va veti conecta cu voi insiva, va veti intelege nevoile trupului, mintii si sufletului si va va motiva pentru urmatoarea saptamana.

1 Sedinta Speciala per Weekend sustinuta de INVITATI SURPRIZA

Vom anunta in ce vor consta aceste cursuri speciale si cine le va sustine pana la inceperea programului pe retelele noastre de socializare.

Dieta personalizata

Creata de Olivia Oproiu (colaboratoarea noastra in acest program), acreditata ca si tehnician nutritionist, care pe langa cunostintele dobandinte in acest domeniu, vine la pachet si cu o experienta semnificativa in ceea ce priveste un proces de slabire corect, sustinut si de durata. Ea a reusit! Si-a schimbat stilul de viata si este dispusa sa vina in ajutorul vostru pentru ca impreuna suntem mai puternici!

Cand spunem personalizata nu glumim, fiecare persoana inscrisa va primi imediat dupa inscriere un chestionar complex ce va contine intrebari de natura psihologica, intrebari cu privire la starea actuala de sanatate, preferinte alimentare, intolerante, stil de viata, istoric nutritional precum si bugetul zilnic pe care il puteti aloca. Pe baza raspunsurilor Olivia va concepe un regim alimentar personalizat. Mai mult decat atat, pe tot parcursul programului, o sa va ofere suport si monitorizare zilnica, iar daca este cazul se vor mici ajustari in functie de nevoile si evolutia fiecaruia.

Recomandari Personalizate si Reduceri

Pentru diverse suplimente 100% naturale, in functie de stilul de viata si de nevoile si dorintele fiecaruia.

Suport 24/7 pe WhatsApp

Prin crearea unor grupuri in functie de clasele formate, pentru un mai mare confort emotional, sustinere reciproca si monitorizare.

Poze Before & After

Pentru a vedea rezultatele finale, precum si verificare saptamanala a progresului.

Premiu Special (big bag of goodies)

Pentru persoana care va avea cele mai impresionate rezultate. Vom anunta pe parcurs in ce va consta acest Big Winner Prize.

Alte premii si surprize

Oferite de catre partenerii nostri pentru toate persoanele participante la provocare.

Recomandari dupa terminarea programului

Atat in privinta activitatii fizice cat si pe plan alimentar pentru a putea continua calatoria spre un stil de viata sanatos sau pentru a il putea mentine.

Pretul programului este 550 RON

Dar, deoarece ne dorim sa fie accesibil tuturor oferim posibilitatea platii in 2 rate si anume:

- 300 RON la inscriere, dupa primirea chestionarului.
- 250 RON dupa finalizarea primei saptamanii.

Dupa inscriere veti primi pe adresa personala de email instructiunile si chestionarul in baza caruia noi vom creea dieta si recomandarile, pe care le veti primi imediat dupa transmiterea dovezii platii primei rate. Totodata, daca dupa prima saptamana nu sunteti multumit/a de programul nostru aveti posibilitatea sa renuntati fara sa mai platiti ceea de-a doua rata.

Inscrierile se pot face prin transmiterea unui simplu mesaj

Care sa contina: “Vreau sa particip”, numele dvs., adresa de email si numarul de telefon pe care sa va putem contacta si trimite chestionarul.

Ne puteti transmite mesajele de inscriere:

- Pe adresa noastra de email: beyondlimitsbungee@gmail.com
- Prin Mesaj Direct @beyondlimitsbungee
- Pe FB pe pagina noastra “Beyond Limits Bungee Workout Bucharest”
- Prin mesaj sau apel la numarul: +4 0743 611 886
- Pe WhatsApp la numarul: +4 0755 029 608

Locurile sunt limitate

Inscrie-te si tu in cea mai complexa si completa provocare pentru a ajunge la corpul mult visat. Promitem ca nu vei regreta si ca va fi cea mai buna alegere pe care ai facut-o vreodata in aceasta privinta.

Programul incepe pe 1 septembrie, insa inscrierile se pot face doar pana pe data de 30 august.

Deoarece in weekendul anterior startului vom sustine o intalnire pe ZOOM cu toate persoanele inscrise, in care vom explica in detaliu cum vor decurge cele 4 saptamani.

!Va asiguram ca vom implementa toate masurile de igienizare si protectie impotriva COVID-19 pentru ca toate cursurile sa se desfasoare in deplina siguranta.!

INDRAZNESTE SI TU SA FACI CU ADEVARAT O SCHIMBARE IN VIATA TA CA SA AJUNGI IN SFARSIT ACOLO UNDE ITI DORESTI!

CONTACT

Email: beyondlimitsbungee@gmail.com
Phone no. : +4 0743 611 886
WhatsApp: +4 0755 029 608
IG: @beyondlimitsbungee
FB: ``Beyond Limits bungee workout Bucharest``